VORES HISTORIE

VORES FILOSOFI

Classic Pizza Restaurant er baseret på traditioner, men vi søger samtidig at forny vore tilbud til kunderne. Vi er ikke bare endnu et pizza-sted. Vi har forpligtet os til at skabe en komplet oplevelse for vore kunder; i et behageligt miljø, med en venlig service, en stilfuld menu samt lækker mad og drikke – med andre ord, en god oplevelse. Vores løfte har altid været, at være den bedste pizzarestaurant, et fristed for vore kunder at komme tilbage til igen og igen, for at nyde den gode mad og tage en pause fra deres travle liv.

VORES HISTORIE

Classic Pizza Restaurant startede som en lille restaurant i den afslappede og glade ferieby Hanko tilbage i 1996. Nu, mere end 22 år og utallige pizzaer senere, er vi stadig i fuld vigør, og vore ideer virker endnu bedre end i begyndelsen. Vi ønsker at give vore kunder den bedst mulige pizza oplevelse i Norden.

Vores restaurant i Hanko er blevet en ægte klassiker, og den er stadig lige så populær som, da vi åbnede den. Det er en hjertesag for os, at gøre hver enkelt af vore nye restauranter lige så fremragende som den første. For at opnå dette, vælger vi altid byer og områder, hvor vi virkelig kan være til stede og gøre det, vi gør bedst – skabe højkvalitets pizzaer, til både hverdag og fest. Vi gør altid en særlig indsats for at lære vore kunder at kende i vore restauranter. Vi mener, at succesen bygger på glæden ved at tilberede og servere god mad til vore kunder, der på den måde bliver vore mangeårige venner.

Classic Pizza Restaurant åbner snart i flere byer, så endnu flere kan nyde vore lækre og bedre pizzaer. Vi mener, at når du først har smagt perfektion, er det meget svært at gå tilbage til middelmådighed.

Classic Pizza Restauranters pizzaer har gennem årene, modtaget flere udmærkelser og anbefalinger, herunder Gloria Magasins Mad og Vin-pris for den bedste pizza i Finland.

Vi er trofaste mod vores oprindelige idé og kundeløfte og holder samtidig vores kokke på tæerne for at skabe den bedst mulige pizzadej. Vi byder dig hjerteligt velkommen i alle vores Classic Pizza Restauranter. Vi står klar til at betjene dig, servere dig lækker pizza og få en sludder med dig.

OUR ACHIEVMENTS

Kasvu open er det største sparringsprojekt for virksomheder der er ivrige efter at vokse og vækst eksperter i Finland. Virksomhederne har mulighed for at præsentere en vækstplan til et flertal af eksperter helt gratis. Resultatet er en helt klar vækstplan, forbedret netværk og forbindelser til både eksperter og investorer i landet. Vi blev valgt ud af 713 virksomheder.”

Achievers-virksomheder er fundamentale for konkurrencedygtighed og udvikling. Virksomheder med Kauppalehti Achievers-certifikat er valgt af professionelle økonomi analytikere til at lykkedes bedre end andre. Achievers virksomheder har alle den samme indsigt, mod og viden til at drive virksomhed bedre end andre.

Vi var en af de 8 finalister ud af 500 virksomheder. EY Entrepreneur Of The Year er et unikt globalt program der genkender dynamiske bedrifter blandt individuelle og virksomheder der demonstrerer vision, lederskab og succes – og arbejder for at forbedre kvaliteten af deres samfund, lande og overalt i verden.

MEDIA

FIND US ON SOCIAL MEDIA

  • 12
  • 0
  • 18
  • 0
  • 15
  • 0
  • 12
  • 0